Fakültemizde 4 ve 8 Kasım 2019 tarihlerinde çalışanlara yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” gerçekleştirildi.  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa  İş Sağlığı ve Güvenliği  Koordinatörü Prof. Dr. Sarper Erdoğan’ın da eğitimci olduğu programda Prof. Dr. Melek Nihal Esin, Prof.Dr. Halim İşsever, Doç. Dr. Aysel Ersoy Yılmaz eğitimci olarak görev aldı. Eğitimde “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Kuralları ve Güvenlik   Kültürü,   Ofis   çalışma Alanında  Hareketsiz  Kalmak  ve  Kas İskelet Ssistemi Problemleri, - Parlama, Patlama, Yangın ve Yangından Korunma, Kimyasal Risk Etmenleri,  KKD kullanımı, Sağlık Güvenlik İşaretleri,- Fiziksel,  Risk Etmenleri, Radyasyondan Korunma Prensipleri, Ekranlı Araçlarda Çalışma- Çalışma Mevzuatı, Çalışanların hakları, İşveren Yükümlülüğü, İş Kazası, İş Kazalarının Sebepleri Ve Korunma Prensipleri İş Kazası Sonrası Süreçler” konularına yer verildi. Tüm Fakülte çalışanları eğitime katıldı.